Jak být zdravý

středa 5. března 2014

Ostropestřec mariánský, aneb i bodlák umí léčit

›
Ostropeřec mariánský ( Silybum marianum ) je pro většinu lidí jen "bodlák".  Pro přírodně žijícího člověka je to také léčivá  byl...
3 komentáře:
pátek 10. ledna 2014

Vincentka - více než jen minerálka

›
 Zahleněnost je častý problém spojený jak s infekčními nemocemi, tak i s nevhodným stravováním. Tradičně se na odstranění hlenu používá jitr...
pátek 20. prosince 2013

Kotvičník zemní - Tribulus terrestris

›
Kotvičník zemní zdroj: Wikipedia Kotvičník je zajímavý pro vysoký obsah fytosterolů.  Fytosteroly jsou podobné hormónům. Užívání fytost...
4 komentáře:
neděle 15. prosince 2013

Jak na zubní kaz bez zubaře

›
Nemoci zubů snadno ovlivní celkovou pohodu a zdraví. Je proto vhodné navštěvovat zubního doktora, který zuby opraví. Někdy ovšem nemáme na z...
5 komentářů:

Zelený čaj - nápoj dlouhověkosti

›
Zelený čaj je považovaný za nápoj dlouhověkosti. I vědci této lidové moudrosti dávají za pravdu. Zelený čaj obsahuje aminikyseliny, tříslovi...
pátek 22. února 2013

Čchi kung - cvičení pro zdraví

›
Téměř každý se již někdy setkal s Tai Chi. Jedná se o čínské bojové umění, které nespočívá ve fyzické síle, ale ve vnitřní energii, kterou n...
čtvrtek 14. února 2013

Potraviny podle pH

›
KYSELINOTVORNÉ POTRAVINY A LÁTKY alkohol nekvašené  mléčné výrobky ( mimo kvašených ) vejce a těstoviny červené maso, uzeniny a vnitřno...
›
Domovská stránka
Zobrazit verzi pro web
Používá technologii služby Blogger.